Prylar

Det bästa med att börja träna igen är att man måste köpa prylar. Det är viktigt. Har skaffat nya hörlurar och en musikspelare. Hörlurarna (Plantronics BackBeat Fit 2017) levererar. Dom är fukttåliga blåtandshörlurar som sitter ihop med en böjbar bygel över öronen och bakom nacken. De sitter skitbra och ljudet var över förväntan. Det är in-ear lurar men dom är ganska luftiga så man hör omgivningen (nåja, beror på hur högt man spelar) men det var fortfarande bra tryck i basen. Batteritiden ska vara 8 timmar.

Musikspelaren (Mighty) är ett kickstarterprojekt och konceptet är precis vad som saknats. Det går att synka Spotify spellistor till den och den är liten och lätt. Hade kunnat vara hur bra som helst men dom har inte riktigt kommit i mål. Tanken är att man sköter vad som ska synkas via deras app och blåtand, och för att den ska kunna ladda ner låtarna behövs wifi. Det var en del fipplande för att få igång allt och mjukvaran verkar inte vara riktigt stabil. Började iaf med att uppdatera den och det kommer säkert bli bättre allt eftersom.

Men batteriet är inte bra. Det uppges att den klarar 5 timmar med trådade lurar och 4 timmar med blåtand. Jag upplevde att jag bara fick ut kanske 2 timmar första omgången, även om jag körde allt fipplande med uppsättning och synkronisering med laddaren inkopplad. Men ljudet är ok och det funkade med Extrem kvalite på Spotify. Lite hack ibland, men inte mycket. Får se om man kanske får ställa ned till Hög.

Kommer testa den mer närmsta veckan när vi semestrar i Byske.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *